b

Category: Viti 2019

“Tirana Panel Clinic” së fundmi i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED

“Tirana Panel Clinic” së fundmi i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED
“Tirana Panel Clinic” është bashkëpunetori më i ri që i bashkohet Rrjetit Mjekësor SiCRED. Klinika, e vendosur në Tiranë, me një staf profesional dhe ambiente bashkëkohore, u ofron klientëve siguri dhe shërbime të specializuara në fushën e radiologjisë, kirurgjisë, kardiologjisë, pediatrisë, gastroenterologjisë, psikiatrisë, ORL-së dhe analizave laboratorike.

Për tu informuar më tej rreth shërbimeve të “Tirana Panel Clinic” dhe përfitimeve nga Karta e Sigurimit SiCRED na kontaktoni.

Related Posts