b

Category: Viti 2019

SiCRED Assistance në emisionin Vizioni i Pasdites

SiCRED Assistance në emisionin Vizioni i Pasdites
SiCRED Assistance dhe Istituto Auxologico Italiano, të ftuar në emisionin Vizioni i Pasdites, flasin për bashkëpunimin midis tyre dhe ndërmjetësimin në shërbime shëndetësore. Fokusi mbetet tek cilësia dhe risitë në shërbimet shëndetësore që Istituto Auxologico Italiano ofron dhe në mundësinë që pacienti shqiptar ka për të përfituar prej këtyre shërbimeve, përmes ndërmjetësimit të SiCRED Assistance.

Klikoni për videon e plotë:

Related Posts