Viti 2024

Çmojmë së bashku trashëgiminë arkitekturore të Tiranës

Çmojmë së bashku trashëgiminë arkitekturore të Tiranës

Sezoni turistik është këtu dhe ne jemi të lumtur të prezantojmë për ju dhe miqtë tuaj, që vijnë nga jashtë vendit, botimin më të fundit të Guidës Arkitekturore të Tiranës, punuar nga Eled Fagu, me mbështetjen e SiCRED! Le të çmojmë së bashku trashëgiminë arkitekturore të Tiranës, duke nisur nga ndërtesat historike...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Klinika Anassa

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Klinika Anassa

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju bashkëpunimin më të ri me @anassa_klinike_dermoestetike, e njohur për shërbimet e cilësisë së lartë në dermo-estetikë dhe kirurgji rikonstruktive. Të siguruarit pranë SiCRED mund të gjejnë zgjidhjet më të avancuara për shëndetin dhe bukurinë e tyre, me çmim preferencial, nëpërmjet...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Fizioterapi Rexha

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Fizioterapi Rexha

Puna jonë e përditshme, pavarësisht profesionit, na ekspozon ndaj problemeve të ndryshme fizike, të cilat nëse nuk i trajtojmë, rëndohen me kalimin e kohës dhe zgjidhja e vetme mbetet trajtimi fizioterapeutik. Së fundmi, SiCRED ka nisur bashkëpunimin me klinikën “Fizioterapi Rexha”. Si klientë të SiCRED, ju mund të...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – STARMED Hospital

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – STARMED Hospital

Përfitoni nga çmimet preferenciale si klientë të SiCRED, duke paraqitur kartën tuaj të sigurimit në sportelet e STARMED Hospital. Bashkëpunimi jonë me STARMED, ju mundëson një spektër të gjerë shërbimesh mjekësore, për të gjitha nevojat tuaja shëndetësore. Informohuni për më tepër në www.starmed-hospital.al ose na...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Melior Med Laboratories

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Melior Med Laboratories

Me kënaqësi ju njoftojmë se Melior Med Laboratories tashmë është bërë pjesë e Rrjetit tonë Mjekësor, duke ofruar për klientët tanë më tepër mundësi për shërbime shëndetësore cilësore, me çmim preferencial, vetëm duke paraqitur kartën tuaj SiCRED në sportel. Për më tepër informacion, ndiqni @meliormedlaboratories ose...

Më shumë
NJOFTIM MBI RRJETIN MJEKËSOR SiCRED – KLINIKA MEDAL

NJOFTIM MBI RRJETIN MJEKËSOR SiCRED – KLINIKA MEDAL

Nëse keni nevojë për shërbime fizioterapie, tashmë mund të drejtoheni edhe pranë Klinikës Medal, ku mund të përfitoni zbritje duke paraqitur në sportel kartën e sigurimit SiCRED. Mësoni më tepër mbi shërbimet e Klinikës në www.medalbania.al ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email:...

Më shumë