Viti 2018 | SiCRED

Viti 2018

Klinika “La Vita” i shtohet Rrjetit Mjekësor SiCRED

Klinika “La Vita” i shtohet Rrjetit Mjekësor SiCRED

Klinika “La Vita” i shtohet Rrjetit Mjekësor SiCRED SiCRED sh.a. vijon zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor duke nisur bashkëpunimin me Klinikën “La Vita”. Klinika “La Vita” është një ndër klinikat e specializuara në vend në procedurat endoskopike, por jo vetëm. Klinika ofron shërbime gjinekologjike, urologjike dhe...

Më shumë
15 vjet SiCRED!

15 vjet SiCRED!

15 vjet SiCRED! Tetori 2018 shënon 15 vjetorin e shoqërisë SiCRED sh.a., e para dhe e vetmja shoqëri sigurimi private në Shqipëri me kapital 100% vendas. Në një mjedis financiar që po përjetonte ndryshime të vrullshme, vizioni i themeluesve të SiCRED ishte krijimi i një shoqërie sigurimi, e cila do të ndryshonte...

Më shumë
SiCRED agjent i autorizuar i Fondit të Investimit “CREDINS Premium”

SiCRED agjent i autorizuar i Fondit të Investimit “CREDINS Premium”

SiCRED agjent i autorizuar i Fondit të Investimit “CREDINS Premium” Falë bashkëpunimit ndërmjet shoqërisë SiCRED sh.a. dhe Shoqërisë Administruese të Fondeve të Pensionit dhe Investimeve Kolektive CREDINS Invest sh.a., tashmë në të gjitha degët SiCRED mund të kryeni të gjitha veprimet lidhur me Fondin e Investimit...

Më shumë
SiCRED ndan me ju Raportin Vjetor 2017

SiCRED ndan me ju Raportin Vjetor 2017

SiCRED ndan me ju Raportin Vjetor 2017 Objektivi ynë kryesor në 2017-ën, pasi lamë pas një vit të vështirë, ishte përmirësimi cilësor i treguesve financiarë kryesorë, objektiv të cilin arritëm ta realizonim me sukses falë një analize financiare dhe menaxhimi të kujdesshëm. Të ardhurat nga primet e sigurimit u rritën...

Më shumë
Klinika “La Vita” i shtohet Rrjetit Mjekësor SiCRED

SiCRED vijon më tej zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor në Turqi

SiCRED vijon më tej zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor në Turqi Një ndër aspektet me rëndësi të veçantë për SiCRED mbetet zgjerimi i vazhdueshëm i rrjetit mjekësor, ku të siguruarit për Jetën dhe Shëndetin mund të përfitojnë shërbime të shumëllojshme mjekësore, të cilësisë më të lartë. Tashmë në këtë rrjet bëjnë...

Më shumë
SiCRED në Panairin e Punës pranë UET

SiCRED në Panairin e Punës pranë UET

SiCRED në Panairin e Punës pranë UET Fundi i muajit Maj përkoi me Panairin e Punës, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës. Të shumta ishin kompanitë pjesëmarrëse, ardhur nga sektorë të ndryshëm të ekonomisë, ndër të cilët kryesonte sektori financiar. Midis pjesëmarrësve, SiCRED priti në stendën e saj...

Më shumë