Viti 2014 | SiCRED

Viti 2014

GRUPI SiCRED PUBLIKON RAPORTIN VJETOR 2013

GRUPI SiCRED PUBLIKON RAPORTIN VJETOR 2013

GRUPI SiCRED PUBLIKON RAPORTIN VJETOR 2013 Viti 2013 ka qenë një vit i qëndrueshëm për shoqërinë tonë, gjatë të cilit kemi arritur të realizojmë objektivat e vendosura, duke ruajtur pozita pothuaj të njëjta me vitin 2012. Numri i të siguruarve të shoqërisë së sigurimit SiCRED sh.a., në fund të vitit 2013 ishte mbi...

Më shumë
STANDARD & POOR’S RRIT VLERËSIMIN PËR SHQIPËRINË NGA STABËL NË POZITIVE

STANDARD & POOR’S RRIT VLERËSIMIN PËR SHQIPËRINË NGA STABËL NË POZITIVE

Standard & Poor’s rrit vlerësimin për Shqipërinë nga stabël në pozitive Agjencia e renditjes Standard & Poor’s ka rritur vlerësimin për Shqipërinë në pozitive, nga stabël. Në të njëjtën kohë agjencia ka konfirmuar renditjen e kreditit afatgjatë dhe afatshkurtër në monedhën lokale dhe vendase në ‘B/B’. Në raportin e...

Më shumë
SICRED SH.A. RRIT PREZENCËN NË AKSIONET E FONDIT TË PENSIONIT SICRED SH.A.

SICRED SH.A. RRIT PREZENCËN NË AKSIONET E FONDIT TË PENSIONIT SICRED SH.A.

Shoqëria SiCRED sh.a. rrit përsëri prezencën në aksionet e Shoqërisë Administruese të Fondit të Pensionit SiCRED sh.a. SiCRED sh.a. vazhdon të përforcojë me sukses prezencën në tregun e pensioneve vullnetare. Në datën 15.08.2014 u regjistrua në Qendrën Kombëtare të Regjistrimit (QKR), vendimi për ndryshimin e...

Më shumë
NJOFTIM PËR TRANSFERIMIN E SELISË QENDRORE TË SiCRED

NJOFTIM PËR TRANSFERIMIN E SELISË QENDRORE TË SiCRED

NJOFTIM PËR TRANSFERIMIN E SELISË QENDRORE TË SiCRED Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se, në përputhje me strategjinë dhe objektivat afatgjata, për zgjerimin dhe rikonstruktimin e rrjetit të degëve, SiCRED ka transferuar selinë qendrore, e cila tashmë ndodhet në adresën:Njësia Bashkiake Nr.5,  Rr. “Brigada VIII”, Vila...

Më shumë