Viti 2023 | SiCRED

Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Andrea Piasentini

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Andrea Piasentini

Për shërbime fizioterapie mund të drejtoheni tashmë edhe pranë eksperiencës italiane, ardhur në Tiranë nëpërmjet Klinikës Andrea Piasentini – Fisioterapia Italiana. Klinika është e specializuar në trajtime rehabilituese, ortopedike, post-kirurgjikale, post-traumatike dhe sportive. Për më tepër, doktor Andrea...

Më shumë
Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Ecolab

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Ecolab

Për të gjithë të siguruarit tanë që jetojnë në qytetin e Kukësit, laboratori Ecolab bëhet pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED. Nëpërmjet kartës së sigurimit ju mund të përfitoni shërbime preferenciale në analizat klinike-biokimike, bakterologjike etj. Për më tepër informacion mbi shërbimet e Ecolab vizitoni...

Më shumë
Raporti Vjetor 2022

Raporti Vjetor 2022

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju Raportin Vjetor 2022, një pasqyrë e plotë e rrugëtimit dhe arritjeve tona gjatë vitit të kaluar. Viti 2022 ka paraqitur sfida të shumta, nga krizat globale të shëndetit deri te pasiguritë ekonomike. Megjithatë, pavarësisht këtyre pengesave, SiCRED ka vijuar përshtatjen me mjedisin në...

Më shumë
Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Ansi Lab

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Ansi Lab

Të gjithë klientët tanë që jetojnë në Durrës apo ndodhen për pushime në plazh, tashmë mund të përfitojnë zbritje në shërbimet mjekësore pranë Ansi Lab, nëpërmjet kartës së sigurimit SiCRED. Pranë laboratorit mjekësor do të gjeni shërbime të plota laboratorike dhe ekografike, vizita mjekësore dhe shërbime infermierie...

Më shumë
Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Premium Medical Clinic

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Premium Medical Clinic

Ju prezantojmë Premium Medical Clinic, klinikën më të re, e cila është bërë pjesë e rrjetit të gjerë mjekësor SiCRED. Pranë Premium Medical Clinic do të gjeni shërbime mjekësore të kardiologjisë, pediatrisë, nefrologjisë, dermatologjisë etj. Për më tepër informacion klikoni www.clinic.italpharma.al ose na kontaktoni...

Më shumë
Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Mjekësore Phoenix

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Mjekësore Phoenix

Klinikën Mjekësore Phoenix tashmë e gjeni pjesë të rrjetit mjekësor SiCRED. Të gjithë të siguruarit tanë, që disponojnë kartën e sigurimit, mund të përfitojnë zbritje nga gama e shërbimeve mjekësore të klinikës. Për më tepër informacion rreth klinikës dhe përfitimeve nga sigurimi, na kontaktoni në cel: +355 692084026...

Më shumë