b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Andrea Piasentini

Për shërbime fizioterapie mund të drejtoheni tashmë edhe pranë eksperiencës italiane, ardhur në Tiranë nëpërmjet Klinikës Andrea Piasentini – Fisioterapia Italiana.

Klinika është e specializuar në trajtime rehabilituese, ortopedike, post-kirurgjikale, post-traumatike dhe sportive. Për më tepër, doktor Andrea Piasentini zoteron tekniken Amerikane “ABC”, ende e panjohur në Shqipëri.

Për më tepër informacion ju ftojmë të vizitoni www.andreapiasentini.com ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...