Rrathë dhurues

Eventi “Rrathë Dhurues” i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave zbatuese.

SiCRED pati kënaqësinë të mbështesë financiarisht dy prej projekteve, “Mjete mësimore për nxënësit me nevoja të veçanta në Bulqizë” dhe “E ardhmja për fëmijët në nevojë, në qytetin e Korçës”.

Ky kontribut synon të afrohemi një hap më pranë ndryshimeve dhe të krijojmë një impakt pozitiv në jetën e njerëzve.

Related Posts

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...