b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Ecolab

Për të gjithë të siguruarit tanë që jetojnë në qytetin e Kukësit, laboratori Ecolab bëhet pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED. Nëpërmjet kartës së sigurimit ju mund të përfitoni shërbime preferenciale në analizat klinike-biokimike, bakterologjike etj.

Për më tepër informacion mbi shërbimet e Ecolab vizitoni https://rb.gy/uamfd ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...