Garojmë për jetën e shëndetshme dhe gjithëpërfshirjen! | SiCRED

Garojmë për jetën e shëndetshme dhe gjithëpërfshirjen!

Skuadra SiCRED gjatë Maratonës së Tiranës.

Garuam për t’u solidarizuar me misionin e Fondacionit Down Syndrome Albania, për të tretin vit radhazi dhe për të kujtuar rëndësinë e jetesës së shëndetshme nëpërmjet sportit!

Me çdo hap të hedhur, shpresojmë për një të ardhme më të mirë, më të shëndetshme dhe gjithëpërfshirëse!

Related Posts

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Prapa këtyre dy dekadave të aktivitetit të kompanisë, qëndron një ekip i tërë profesionistësh, të përkushtuar që nga dita e parë. Jemi krenarë për...

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë bashkëpunimin tonë më të fundit me shërbimin ORL pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”! Ne në SiCRED jemi...