Viti 2023 | SiCRED

Viti 2023

SiCRED në Panairin e Karrierës të Universitetit të New York-ut në Tiranë

SiCRED në Panairin e Karrierës të Universitetit të New York-ut në Tiranë

Panairët e karrierës janë ngjarje të rëndësishme ku studentët dhe të diplomuarit kanë mundësinë të kontaktojnë me punëdhënësit potencialë dhe të eksplorojnë mundësitë e karrierës. Në Universitetin e New York-ut në Tiranë, një prej institucioneve më të njohura të arsimit të lartë, kemi pasur kënaqësinë të jemi pjesë...

Më shumë
SiCRED sponsor në Enduro Fest 2023

SiCRED sponsor në Enduro Fest 2023

Me 29 Prill, Enduro Albania organizoi Enduro Fest 2023, festivalin më të madh, që bëri bashkë të apasionuarit ndaj motorëve nga mbarë Shqipëria dhe trevat! SiCRED pati kënaqësinë të ishte sponsor në aktivitet. Eventi, i mbajtur pranë sheshit Nënë Tereza, ishte një mundësi e shkëlqyer për dashamirësit e motorëve për...

Më shumë
Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Treka Fizio

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Treka Fizio

Të gjithë të siguruarit tanë, që kanë nevojë për shërbime fizioterapie, mund të drejtohen tashmë pranë klinikës Treka Fizio, rishtas bërë pjesë e rrjetit tonë mjekësor. Pranë klinikës do të gjeni shërbime të Fizioterapisë Neurologjike, Fizioterapisë Osteomuskulare dhe Muskuloskeletare, Fizioterapisë Sportive,...

Më shumë
Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Family Hospital

Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Family Hospital

Të siguruarit tanë tashmë mund të marrin shërbime mjekësore edhe pranë Family Hospital. Disa nga shërbimet që do të gjeni pranë qendrës mjekësore janë: ekzaminime laboratorike, imazherike, konsulta me mjekun specialist, ndërhyrje kirurgjikale etj. Për informacion mbi shërbimet e Family Hospital vizitoni www.ifmc.al...

Më shumë
Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika okulistike Beci

Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika okulistike Beci

Për të gjithë të siguruarit tanë në Shkodër, Klinika Okulistike Beci bëhet pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED, për të ofruar një gamë shërbimesh të lidhura me shëndetin e syrit.  Për më tepër informacion kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Më shumë
Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Koja

Njoftim për rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Koja

Pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED është tashmë edhe Klinika Koja, të cilën mund ta gjeni në Rr. Kongresi i Manastirit. Klinika ofron për të siguruarit tanë shërbime laboratorike, gjinekologjike, kardiologjike, neurologjike, alergologjike etj.. Për informacion të mëtejshëm kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 |...

Më shumë