b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Laboratori Altin Goxharaj

Klientët tanë në Gjirokastër tashmë mund të përfitojnë shërbime mjekësore me zbritje, nëpërmjet kartës së sigurimit SiCRED, edhe pranë Laboratorit Altin Goxharaj.

Për më tepër informacion rreth laboratorit dhe përfitimeve nga sigurimi, na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...