b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Egian by Intermedica

Me kënaqësi ju njoftojmë bashkëpunimin tonë më të ri me klinikën mjekësore dhe laboratorin Egian by Intermedica! Ky partneritet do të sjellë shumë avantazhe për klientët tanë, duke ofruar një spektër të gjerë të shërbimeve mjekësore, si: laborator, poliklinikë mjekësore, farmaci, grafi dixhitale etj.

Për më tepër informacion vizitoni faqen Egian by Intermedica ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...