b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Mjekësore dhe Estetike Aura

Jemi të përkushtuar të kujdesemi për ju, duke zgjeruar vazhdimisht bashkëpunimin me subjektet mjekësore. Me rrjetin tonë mjekësor të specializuar, ofrojmë shërbime cilësore dhe trajtimin më të mirë për shëndetin tuaj.

Falë bashkëpunimit me Klinikën Mjekësore dhe Estetike Aura, tashmë mund të përfitoni shërbime mjekësore dhe trajtime estetike në një vend të vetëm. Këto shërbime i përfitoni me zbritje nëpërmjet kartës së sigurimit SiCRED, e cila ka akses në me tepër se 240 subjekte mjekësore brenda dhe jashtë vendit.

Mësoni më tepër rreth shërbimeve të klinikës në www.auramedicalclinic.al ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...