Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Qendra Otofon | SiCRED
b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Qendra Otofon

Faleminderit që na keni besuar kujdesin e shëndetit tuaj! Tashmë, kemi edhe një klinikë të re në rrjetin tonë mjekësor, për të ofruar më shumë mundësi dhe zgjidhje për nevojat tuaja shëndetësore.

Nëse keni probleme të dëgjimit, mund të drejtoheni pranë Qendrës Otofon, për të gjetur zgjidhje për shqetësimet tuaja.

Objektivi i Qendrës Otofon është të përmirësojë cilësinë e jetesës së individëve që kanë humbur ose kanë problem me dëgjimin. Përmes zhvillimit të teknologjive të reja, Otofon ju shoqëron drejt një rrugëdaljeje nga problemet e shkaktuara nga mosdëgjimi.

Për më tepër informacion vizitoni www.otofon.al ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Prapa këtyre dy dekadave të aktivitetit të kompanisë, qëndron një ekip i tërë profesionistësh, të përkushtuar që nga dita e parë. Jemi krenarë për...