b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Klinika Mjekësore Phoenix

Klinikën Mjekësore Phoenix tashmë e gjeni pjesë të rrjetit mjekësor SiCRED. Të gjithë të siguruarit tanë, që disponojnë kartën e sigurimit, mund të përfitojnë zbritje nga gama e shërbimeve mjekësore të klinikës.

Për më tepër informacion rreth klinikës dhe përfitimeve nga sigurimi, na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...