b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Premium Medical Clinic

Ju prezantojmë Premium Medical Clinic, klinikën më të re, e cila është bërë pjesë e rrjetit të gjerë mjekësor SiCRED. Pranë Premium Medical Clinic do të gjeni shërbime mjekësore të kardiologjisë, pediatrisë, nefrologjisë, dermatologjisë etj.

Për më tepër informacion klikoni www.clinic.italpharma.al ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...