b

Category: Viti 2023

Njoftim mbi rrjetin mjekësor SiCRED – Ansi Lab

Të gjithë klientët tanë që jetojnë në Durrës apo ndodhen për pushime në plazh, tashmë mund të përfitojnë zbritje në shërbimet mjekësore pranë Ansi Lab, nëpërmjet kartës së sigurimit SiCRED. Pranë laboratorit mjekësor do të gjeni shërbime të plota laboratorike dhe ekografike, vizita mjekësore dhe shërbime infermierie etj.

Për më tepër informacion na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...