Viti 2015

MARRËVESHJA E UNIVERSITETIT EUROPIAN TË TIRANËS ME SiCRED

MARRËVESHJA E UNIVERSITETIT EUROPIAN TË TIRANËS ME SiCRED

Marrëveshja e Universitetit Europian të Tiranës me Shoqërinë e Sigurimit të Jetës SiCRED Më 29 Tetor 2015, në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës, u prezantua marrëveshja e bashkëpunimit midis UET dhe Shoqërisë së Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a.. Sipas kësaj marrëveshje, çdo student që ndjek studimet në UET...

Më shumë
SiCRED KA KËNAQËSINË T’JU NJOFTOJË PËR PUBLIKIMIN E RAPORTIT VJETOR 2014

SiCRED KA KËNAQËSINË T’JU NJOFTOJË PËR PUBLIKIMIN E RAPORTIT VJETOR 2014

SiCRED ka kënaqësinë t'ju njoftojë për publikimin e Raportit Vjetor 2014 Viti 2014 ka qenë një vit i karakterizuar përgjithësisht nga zhvillime pozitive në tregun e sigurimeve në Shqipëri, duke qenë një vit i qëndrueshëm për shoqërinë tonë, gjatë të cilit kemi arritur të realizojmë objektivat e vendosura, e ruajtur...

Më shumë
INTERVISTË ME DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË SICRED SH.A. Z. GENC KOXHAJ

INTERVISTË ME DREJTORIN E PËRGJITHSHËM TË SICRED SH.A. Z. GENC KOXHAJ

Shoqëria SiCRED dhe tregu i sigurimit të jetës në Shqipëri në vitin 2015, Intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm të SiCRED sh.a. Z. Genc KOXHAJ Drejtori i Përgjithshëm i Shoqërisë së Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a., Z. Genc Koxhaj, është shprehur në një intervistë për TV SCAN, se tregu i sigurimit të jetës në...

Më shumë
SICRED PJESË E PANAIRIT TË KARRIERËS PRANË UNYT

SICRED PJESË E PANAIRIT TË KARRIERËS PRANË UNYT

SiCRED pjesë e Panairit të Karrierës pranë UNYT Edhe këtë vit, më 4 Qershor 2015, në mjediset e bibliotekës së Universitetit të New York-ut në Tiranë, u zhvillua Panairi i 8 i Karrierës, i kthyer tashmë në një traditë të këtij universiteti. Pjesëmarrja studentore ishte e gjerë, të cilët u pritën nga shoqëri dhe...

Më shumë