Viti 2020

“Bli Shqip” – Në mbështetje të prodhimit vendas

“Bli Shqip” – Në mbështetje të prodhimit vendas

“Bli Shqip” – Në mbështetje të prodhimit vendas Nuk ka një moment më të përshtatshëm sesa tani, ku ekonomia shqiptare është e brishtë dhe e cenueshme, për të mbështetur prodhimin dhe prodhuesit vendas. Nën sloganin “Bli Shqip”, këtë fundvit, SiCRED promovon dhe jep mbështetjen, aq të nevojshme, ndaj tregut shqiptar....

Më shumë
Rrjeti mjekësor SiCRED zgjerohet me një tjetër bashkëpunëtor në Turqi

Rrjeti mjekësor SiCRED zgjerohet me një tjetër bashkëpunëtor në Turqi

Rrjeti mjekësor SiCRED zgjerohet me një tjetër bashkëpunëtor në Turqi Rrjeti mjekësor SiCRED në Turqi zgjerohet me një tjetër partner të rëndësishëm, i cili përbën një vlerë të shtuar të bashkëpunëtorëve tanë jashtë vendit. Spitali operon prej shkurtit të vitit 2000 dhe gama e shërbimeve që ofron, si kardiologjia,...

Më shumë
SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2019!

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2019!

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju Raportin Vjetor 2019! Pavarësisht ngjarjeve të vështira që përjetuam në mbylljen e vitit 2019, për shoqërinë SiCRED, viti që lamë pas ishte një vit pozitiv në tërësinë e tij, i cili u pasqyrua me rritjen e të ardhurave dhe përmirësimin e treguesve kyçë financiarë të shoqërisë. Viti...

Më shumë
Shoqëria SiCRED, pikë reference për klientin me shërbime në 360 gradë

Shoqëria SiCRED, pikë reference për klientin me shërbime në 360 gradë

Shoqëria SiCRED, pikë reference për klientin me shërbime në 360 gradë Koha është e çmuar dhe jeta është e vrullshme. Çdo ditë na duhet të bëjmë më shumë gjëra dhe në më pak kohë se një ditë më parë. Vizioni i SiCRED është të kthehet në një pikë reference për klientin, për çdo nevojë të tij për sigurim, investim dhe...

Më shumë
SiCRED pjesë e UNYT “Virtual Career Fair Connection”

SiCRED pjesë e UNYT “Virtual Career Fair Connection”

SiCRED pjesë e UNYT “Virtual Career Fair Connection” Është kthyer tashmë në një traditë bashkëpunimi midis Universitety of New York Tirana dhe SiCRED. Panairi i Karrierës këtë vit u adaptua në mënyrë mjaft profesionale nga stafi organizativ i UNYT në formatin online, “Virtual Career Fair Connection”, i cili...

Më shumë