b

Category: Viti 2020

Shoqëria SiCRED, pikë reference për klientin me shërbime në 360 gradë

Shoqëria SiCRED, pikë reference për klientin me shërbime në 360 gradë
Koha është e çmuar dhe jeta është e vrullshme. Çdo ditë na duhet të bëjmë më shumë gjëra dhe në më pak kohë se një ditë më parë. Vizioni i SiCRED është të kthehet në një pikë reference për klientin, për çdo nevojë të tij për sigurim, investim dhe veprime financiare.

Lexoni artikullin e plotë, të botuar në revistën Monitor.

Related Posts