Viti 2022

Jetëgjatësia në punë e një stafi të përkushtuar

Jetëgjatësia në punë e një stafi të përkushtuar

Po! Edhe një tjetër 7-vjeçar u përmbush me sukses për një pjesë të stafit tonë. Mbi 7 vite të tjera të mbushura me punë, sfida, energji dhe momente të gëzuara, si në një familje, u kurorëzuan me ceremoninë simbolike të shpërndarjes së Fondit të Besnikërisë “Jeta me Kursim”. Është një aspekt me të vërtetë i...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Laboratori Genius

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Laboratori Genius

Laboratorin Genius, me degë në disa qytete të Shqipërisë, e gjeni tashmë pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Përfitoni zbritje për analizat mjekësore, me paraqitjen e kartës së sigurimit pranë sporteleve të laboratorit. Pranë Laboratorit Genius mund të kryeni një gamë të gjërë analizash mjekësore në fushat: Biokimi,...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Multi Medical Center

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Multi Medical Center

Ju prezantojmë klinikën Multi Medical Center, e cila, së fundmi, është bërë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED. Klinika mbulon një sërë specialitetesh, ndër të cilat: Obstetrik-gjinekologji, Pediatri, Kardiopediatri, Nefrologji, Neurologji, Urologji etj. Stafi mjekësor i kualifikuar dhe mjedisi komod, e bëjnë klinikën...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Laboratori Genius

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Doctors’ Hospital

Doctors’ Hospital i bashkohet ekipit të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Doctors’ Hospital është poliklinikë e përgjithshme dhe e specialiteteve, krijuar në qershor 2012, si bashkëpunim shqiptaro-grek. Poliklinika Doctors’ Hospital është filial i spitalit të njohur grek me të njëjtin emër, në qendër të Athinës. Poliklinika...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Luarmed është laboratori më i ri i rrjetit mjekësor SiCRED, i pajisur me fjalen e fundit të teknologjisë duke siguruar rezultate të sakta dhe të besueshme. Pranë Luarmed do të gjeni zgjidhje në shumë pathologji duke perfshirë biokiminë – klinike, imunologjinë, hematologjinë bakterologjinë, gjenetikën, si...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Poliklinika Gjermane (nga AthroMed)

Poliklinika Gjermane (nga ArthroMed), pjesë e sistemit shëndetësor privat në Shqipëri që prej vitit 2014, bëhet tashmë pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED. Pranë Poliklinikës Gjermane mund të gjeni shërbime të specializuara për sa i përket drejtimeve: ortopedi e trauma sportive, reumatologji, ORL, psikiatri, psikologji,...

Më shumë