Viti 2022 | SiCRED

Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Doctors’ Hospital

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Doctors’ Hospital

Doctors’ Hospital i bashkohet ekipit të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Doctors’ Hospital është poliklinikë e përgjithshme dhe e specialiteteve, krijuar në qershor 2012, si bashkëpunim shqiptaro-grek. Poliklinika Doctors’ Hospital është filial i spitalit të njohur grek me të njëjtin emër, në qendër të Athinës. Poliklinika...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Luarmed është laboratori më i ri i rrjetit mjekësor SiCRED, i pajisur me fjalen e fundit të teknologjisë duke siguruar rezultate të sakta dhe të besueshme. Pranë Luarmed do të gjeni zgjidhje në shumë pathologji duke perfshirë biokiminë – klinike, imunologjinë, hematologjinë bakterologjinë, gjenetikën, si...

Më shumë
Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Poliklinika Gjermane (nga AthroMed)

Poliklinika Gjermane (nga ArthroMed), pjesë e sistemit shëndetësor privat në Shqipëri që prej vitit 2014, bëhet tashmë pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED. Pranë Poliklinikës Gjermane mund të gjeni shërbime të specializuara për sa i përket drejtimeve: ortopedi e trauma sportive, reumatologji, ORL, psikiatri, psikologji,...

Më shumë