b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Doctors’ Hospital

Doctors’ Hospital i bashkohet ekipit të Rrjetit Mjekësor SiCRED.

Doctors’ Hospital është poliklinikë e përgjithshme dhe e specialiteteve, krijuar në qershor 2012, si bashkëpunim shqiptaro-grek. Poliklinika Doctors’ Hospital është filial i spitalit të njohur grek me të njëjtin emër, në qendër të Athinës.

Poliklinika Doctors’ Hospital ofron shërbime e trajtime të specializuara me aparaturat më të fundit teknologjike në fushën e mjekësisë, fokusuar në: Kirurgjinë e Përgjithshme, Ortopedi-Traumatologji, Obsetrikë-Gjinekologji, Andrologji, Urologji, Kardiologji, Laborator, Doktori në Shtëpi etj.

Për më tepër informacion, vizitoni www.doctorshospital.al.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...