b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – LUARMED

Luarmed është laboratori më i ri i rrjetit mjekësor SiCRED, i pajisur me fjalen e fundit të teknologjisë duke siguruar rezultate të sakta dhe të besueshme.

Pranë Luarmed do të gjeni zgjidhje në shumë pathologji duke perfshirë biokiminë – klinike, imunologjinë, hematologjinë bakterologjinë, gjenetikën, si edhe konsulencat mjekësore.

Për më tepër informacion klikoni www.luarmed.com.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...