b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Royal Diagnostic Center

Të siguruarit e SiCRED tashmë mund të marrin shërbime mjekësore edhe pranë Royal Diagnostic Center!
Qendra diagnostike ofron ekzaminime laboratorike, radiologjike, ndërhyrje kirurgjikale, vizita dhe konsulta kardiologjike, ortopedike, pediatrike, gjinekologjike etj.

Për më tepër informacion mbi shërbimet e RDC vizitoni faqen @royal_diagnostic_center në Instagram ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...