b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Cambridge Clinical Laboratories

Tashmë mund të merrni shërbimet mjekësore që ju nevojiten, si të siguruar të SiCRED, edhe pranë Cambridge Clinical Laboratories!

Pranë laboratorëve Cambridge do të gjeni një gamë analizash, në ndihmë të menaxhimit të kushteve shëndetësore në: Biokimi + Imunologji, Hematologji + Koagulim + Elektroforeza, Mikrobiologji + Bakterologji, Biologji Molekulare + Gjenetikë + Alergji dhe janë duke punuar për t’u zgjeruar në fusha të tjera në të ardhmen.

Për të qëndruar të informuar mbi shërbimet e Cambridge Clinical Laboratories vizitoni www.cambridgeclinlabs.com ose kontaktoni SiCRED në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...