b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Poliklinika Gjermane (nga AthroMed)

Poliklinika Gjermane (nga ArthroMed), pjesë e sistemit shëndetësor privat në Shqipëri që prej vitit 2014, bëhet tashmë pjesë e rrjetit mjekësor SiCRED.

Pranë Poliklinikës Gjermane mund të gjeni shërbime të specializuara për sa i përket drejtimeve: ortopedi e trauma sportive, reumatologji, ORL, psikiatri, psikologji, endokrinologji, pediatri, kardiologji, imazheri dhe analiza laboratorike.

Mësoni më tepër në www.mobileapp.poliklinikagjermane.com.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...