b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Multi Medical Center

Ju prezantojmë klinikën Multi Medical Center, e cila, së fundmi, është bërë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED.

Klinika mbulon një sërë specialitetesh, ndër të cilat: Obstetrik-gjinekologji, Pediatri, Kardiopediatri, Nefrologji, Neurologji, Urologji etj.

Stafi mjekësor i kualifikuar dhe mjedisi komod, e bëjnë klinikën MMC një zgjedhje të mirë për pacientët.

Mësoni më tepër për klinikën në www.multimedicalcenter.al.

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...