b

Category: Viti 2022

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Laboratori Genius

Laboratorin Genius, me degë në disa qytete të Shqipërisë, e gjeni tashmë pjesë të Rrjetit Mjekësor SiCRED. Përfitoni zbritje për analizat mjekësore, me paraqitjen e kartës së sigurimit pranë sporteleve të laboratorit.

Pranë Laboratorit Genius mund të kryeni një gamë të gjërë analizash mjekësore në fushat: Biokimi, Hematologji, Imunologji, Mikrobiologji, Gjenetikë, Biologji Molekulare etj.

Për më tepër, informohuni në www.geniuslab.al .

Related Posts

Raporti Vjetor 2021

Raporti Vjetor 2021

SiCRED ka kënaqësinë të ndajë me ju përmbledhjen e një tjetër viti sfidash, përpjekjesh dhe arritjesh, përmes Raportit Vjetor 2021. Gjatë periudhës...