Për një të ardhme më të shëndetshme! | SiCRED

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë bashkëpunimin tonë më të fundit me shërbimin ORL pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”!

Ne në SiCRED jemi të përkushtuar në mbrojtjen e jetës dhe mirëqenies së komunitetit tonë, ndaj së fundmi kemi kontribuar në përmirësimin e cilësisë së shërbimit, duke plotësuar disa prej instrumenteve që përdoren për urgjencat ORL, pranë Spitalit Francez. Mbështetja ndaj shërbimit ORL është dëshmi e përpjekjeve tona për të ndihmuar në ofrimin e kujdesit shëndetësor cilësor.

Së bashku, punojmë për një të ardhme më të shëndetshme!

Related Posts

Garo/mbështet si maratonomak!

Garo/mbështet si maratonomak!

Garuam dhe mbështetëm si maratonomakë Fondacionin Down Syndrome Albania, në edicionin VII të Maratonës së Tiranës, në një lëvizje të madhe për jetën...

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Së bashku, festojmë 20 vjet SiCRED!

Prapa këtyre dy dekadave të aktivitetit të kompanisë, qëndron një ekip i tërë profesionistësh, të përkushtuar që nga dita e parë. Jemi krenarë për...