b

Category: Viti 2020

Përse SiCRED? Lexoni artikullin tek Gazeta Shqiptare.

Përse SiCRED? Lexoni artikullin tek Gazeta Shqiptare.
Ngjarjet e gjashtë muajve të fundit, tërmeti në Nëntor 2019 dhe pandemia e COVID-19, kanë bërë që çdokush të reflektojë më gjatë për rreziqet me të cilat mund të ndeshemi papritur çdo ditë.Shtëpia, pasuria, financat, madjeedhe shëndeti jonë, mund tëndryshojnë tërësisht brendaditës, orës, sekondave.

Aty ku ka pasiguri për të ardhmen, është SiCRED, e cila i përgjigjet nevojave tuaja me një gamë të gjerë produktesh, rrjet të gjerë mjekësor, bashkëpunëtorë të besuar, ekip profesional dhe shërbim në 360°.

Klikoni për të lexuar artikullin.

Related Posts