b

Kategoria: Viti 2015

QENDRA MJEKËSORE NDËRKOMBËTARE HIPOKRATIO, PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

QENDRA MJEKËSORE NDËRKOMBËTARE HIPOKRATIO, PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

Qendra Mjekësore Hipokratio, me seli qendrore në Korçë, së fundmi i është bashkuar rrjetit mjekësor të SiCRED. Kjo qendër operon në këtë qytet që prej majit të vitit 2008. Ajo ofron shërbime në të gjithë gamën e ekzaminimeve laboratorike, për t’i ardhur në ndihmë pacientëve të qarkut Korçë dhe me gjerë.
Qendra Mjekësore Hipokratio ofron:
– Analiza biokimike-klinike
– Analiza mikrobiologjike
– Analiza gjenetike
– Bashkëpunim me laboratorë jashtë vendit, për ekzaminime nukleare si: Test DNA, Test
PCR, Test atësie; dhe laborator anatomo-morfologjik për ekzaminime si: PAP Test,
biopsi etj.
Klinika Hipokratio ofron shërbimin e saj edhe në Pogradec, që prej muajit Shkurt të vitit 2015, me të gjithë gamën e plotë të ekzaminimeve laboratorike. Për më tepër informacion, Ju lutem kontaktoni Qendrën Mjekësore Hipokratio në Korçë, ose kontaktoni me zyrat qendrore të Shoqërisë SiCRED sh.a..
(26 Mars 2015)

Postime të ngjashme