SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque – EDICIONI III | SiCRED

SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque – EDICIONI III

SiCRED mbështetës i festivalit Vox Baroque- EDICIONI III
Festivali Vox Baroque – Edicioni III, i organizuar nga qendra Vox Baroque Albania, çeli siparin e tij në mbrëmjen e datës 3 Korrik në qytetin e Korçës. Festivali i Muzikës së Vjetër Vox Baroque mbetet aktiviteti i vetëm në llojin e tij në Shqipëri, i dedikuar tërësisht repertorit barok.
Përgjatë 9 ditëve, grupe shqiptare dhe të huaja do të performojnë në disa nga qytetet e Shqipërisë, të cilat mbartin vlera historike dhe kulturore. SiCRED mbështet për të tretin vit radhazi organizmin e këtij eventi, duke çmuar rëndësinë e tij në trashëgiminë e muzikës së vjetër baroke.
Për më shumë informacion mbi eventin, ju lutem klikoni këtu

Related Posts

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë bashkëpunimin tonë më të fundit me shërbimin ORL pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”! Ne në SiCRED jemi...

SiCRED sponsor në Enduro Fest 2023

SiCRED sponsor në Enduro Fest 2023

Me 29 Prill, Enduro Albania organizoi Enduro Fest 2023, festivalin më të madh, që bëri bashkë të apasionuarit ndaj motorëve nga mbarë Shqipëria dhe...