b

Category: Viti 2015

SiCRED NË PANAIRIN E UMT: “TË ZHVILLOHEMI SË BASHKU”

SiCRED në Panairin e UMT: “Të Zhvillohemi së Bashku”

Më 3 Qershor 2015, Universiteti Metropolitan Tirana organizoi Panairin e parë të Karrierës me temë “Të Zhvillohemi së Bashku”. Pjesëmarrëse në këtë panair ishin mbi 30 shoqëri, të cilat u dhanë mundësinë studentëve të njiheshin me vendet e lira të punës në treg, dhe gjithashtu ofruan mundësi të shumta për internship dhe bursa studimi. Edhe Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED mori pjesë në këtë panair, duke i njohur studentët me aktivitetin e saj, si dhe duke i dhënë mundësi të interesuarve për punësim. Ky panair, ishte i pari për Universitetin Metropolitan Tirana, i cili do i hapë udhë shumë të tjerëve në vazhdim.
Për më tepër, Ju lutemi të shfletoni galerinë e fotove:

(29 Qershor 2015)

Related Posts