Çmojmë së bashku trashëgiminë arkitekturore të Tiranës

Sezoni turistik është këtu dhe ne jemi të lumtur të prezantojmë për ju dhe miqtë tuaj, që vijnë nga jashtë vendit, botimin më të fundit të Guidës Arkitekturore të Tiranës, punuar nga Eled Fagu, me mbështetjen e SiCRED!

Le të çmojmë së bashku trashëgiminë arkitekturore të Tiranës, duke nisur nga ndërtesat historike deri te konstruksionet bashkëkohore, që formojnë horizontin e qytetit.

Si për të apasionuarit ndaj arkitekturës, vizitorët e Tiranës apo për ata që janë kuriozë rreth historisë së kryeqytetit, rrëfyer përmes ndërtesave, ky libër ofron një udhëtim gjithëpërfshirës përmes evolucionit arkitekturor të Tiranës.

Merrni sot kopjen tuaj!

Related Posts