b

Category: Viti 2024

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Klinika Anassa

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju bashkëpunimin më të ri me @anassa_klinike_dermoestetike, e njohur për shërbimet e cilësisë së lartë në dermo-estetikë dhe kirurgji rikonstruktive. Të siguruarit pranë SiCRED mund të gjejnë zgjidhjet më të avancuara për shëndetin dhe bukurinë e tyre, me çmim preferencial, nëpërmjet kartës së sigurimit.

Për më tepër informacion na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al

Related Posts