b

Category: Viti 2024

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED – Fizioterapi Rexha

Puna jonë e përditshme, pavarësisht profesionit, na ekspozon ndaj problemeve të ndryshme fizike, të cilat nëse nuk i trajtojmë, rëndohen me kalimin e kohës dhe zgjidhja e vetme mbetet trajtimi fizioterapeutik.

Së fundmi, SiCRED ka nisur bashkëpunimin me klinikën “Fizioterapi Rexha”. Si klientë të SiCRED, ju mund të përfitoni nga një shumëllojshmëri shërbimesh me çmime preferenciale.

Për më tepër informacion, ndiqni @fizioterapirexha ose na kontaktoni në cel: +355 692084026 | email: contact@sicred.com.al

Related Posts