b

Category: Viti 2013

FORMIM & PUNËSIM 2013

FORMIM & PUNËSIM 2013

UMT foto5

SiCRED merr pjesë në Panairin  “Formim & Punësim 2013”, të organizuar nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit, të zhvilluar në datat 4 – 6 Prill 2013.

SiCRED mori pjesë në panairin e zhvilluar nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit, në datat 4-6 Prill 2013, në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Mbi 200 persona të interesuar, vizituan nga afër panelin e SiCRED, ku u njohën më tej me produktet dhe shërbimet që ofron SiCRED në fushën e sigurimit të jetës dhe shëndetit, pensioneve vullnetare dhe sigurisë dhe shëndetit në punë.

Gjatë këtyre 3 ditëve, u siguruan rreth 100 aplikime pune, për pozicionet vakante të punës në shoqëritë SiCRED.

Më poshtë, gjenden disa foto nga ky event.

(30 Prill 2013)

Related Posts

Tetori bëhet rozë!

Tetori bëhet rozë!

Nga Evelina Koçi Publikuar më 13.10.2021 Tetori është muaji kushtuar ndërgjegjësimit mbi rëndësinë e kontrolleve dhe parandalimit, në luftën kundër...