Viti 2013

Tetori bëhet rozë!

Tetori bëhet rozë!

Nga Evelina Koçi Publikuar më 13.10.2021 Tetori është muaji kushtuar ndërgjegjësimit mbi rëndësinë e kontrolleve dhe parandalimit, në luftën kundër kancerit të gjirit, ndaj duhet vijuar investimi në informimin e popullatës dhe në kërkime shkencore. Ky armik i rrezikshëm, kanceri i gjirit, është lloji më i përhapur i...

Më shumë
Grupi SiCRED publikon Raportin Vjetor 2012

Grupi SiCRED publikon Raportin Vjetor 2012

RAPORTI VJETOR 2012 I nderuar lexues, Kemi kënaqësinë e veçantë të ndajmë me ju raportin vjetor 2012 të grupit SiCRED. Gjatë këtij viti, primi i përgjithshëm i shkruar nga SiCRED sh.a., ka qenë rreth 308 milion lekë, ndërsa primi i vitit financiar për vitin 2012 ka qenë rreth 207 milion lekë. Pagesat për dëmet për...

Më shumë
ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-shtator 2013 Në mbyllje të 9-mujorit të parë të viti 2013, tregu i sigurimit të jetës në Shqipëri ka shënuar rritje në volumin total të primeve të shkruara. Sipas të dhënave zyrtare të AMF, primet nga...

Më shumë
SPITALI SALUS BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

SPITALI SALUS BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED

SPITALI SALUS BËHET PJESË E RRJETIT MJEKËSOR SiCRED Duke filluar nga data 12 korrik 2013, Spitali SALUS është bërë pjesë e rrjetit mjekësor me të cilin SiCRED bashkëpunon. Spitali SALUS në Shqipëri është themeluar nga spitali privat SALUS në Trieste në bashkëpunim me Dr. Olti Peçini. SALUS i ofron pacientit kurim...

Më shumë
ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI

ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI ZHVILLIMET E TREGUT TË SIGURIMEVE NË SHQIPËRI PËR PERIUDHËN JANAR-QERSHOR 2013 Në mbyllje të 6-mujorit të parë të viti 2013, tregu i sigurimit të jetës në Shqipëri ka shënuar rritje në volumin total të primeve të shkruara. Sipas të dhënave zyrtare të AMF, primet nga...

Më shumë
SiCRED SH.A. RRIT PREZENCËN NË AKSIONET E FONDIT TË PENSIONIT SiCRED SH.A.

SiCRED SH.A. RRIT PREZENCËN NË AKSIONET E FONDIT TË PENSIONIT SiCRED SH.A.

Shoqëria SiCRED sh.a. rrit prezencën e saj në aksionet e Shoqërisë Administruese të Fondit të Pensionit SiCRED sh.a. Në datën 04.03.2013 shoqëria SiCRED sh.a., me Vendimin Nr.1, datë 04.03.2013 të Asamblesë Aksionare të Shoqërisë Administruese të Fondit të Pensionit SiCRED sh.a., ka miratuar strukturën aksionare të...

Më shumë