b

Kategoria: Viti 2021

Informacion mbi taksat dhe tatimet në sigurime

Informacion mbi taksat dhe tatimet në sigurime.
Cilat janë taksat dhe tatimet që rëndojnë mbi produktet e sigurimit? A kanë këto produkte incentiva fiskale dhe çfarë përparësie gëzojnë konsumatorët e këtij sektori të ekonomisë?

Klikoni për të mësuar mbi taksat dhe tatimet e zbatueshme për shërbimet e sigurimit, sipas legjislacionit në fuqi: https://cutt.ly/UbbhMuD

Postime të ngjashme

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Laboratori Dr. Limbach në Tiranë është dega në Shqipëri e rrjetit më të madh të laboratorëve në Europë dhe tashmë pjesë e Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Njoftim mbi Rrjetin Mjekësor SiCRED

Ju njohim me Pegasus Med, laboratorin dhe qendrën diagnostike të themeluar në vitin 2012, i cili i është shtuar së fundmi Rrjetit Mjekësor SiCRED....

Raporti Vjetor 2020

Raporti Vjetor 2020

Pas një viti tejet të vështirë, të udhëhequr nga pasiguria, SiCRED ka kënaqësinë të ndajë përsëri me ju Raportin Vjetor, për vitin e pandemisë,...

Komente

0 Comments