b

Category: Viti 2015

INTERVISTA NË EMISIONIN E MËNGJESIT NË RTSH

Intervista në Emisionin e Mëngjesit në RTSH

Në datën 17 Shkurt, të ftuara në emisionin e mëngjesit në RTSH (Radio Televizioni Shqiptar) nën drejtimin e prezantuesit Bledi Strakosha, kanë qenë znj. Vjosa BODO (MUJO), Drejtore e Drejtorisë Juridike pranë SiCRED sh.a., si dhe znj. Argita BRAHO Marrëse në Sigurim Mjekësor, pranë SiCRED sh.a.. Në pak minuta, dy të ftuarat, kanë bërë  një prezantim të produkteve e sigurimit të shoqërisë SiCRED sh.a., përfitimet nga kontratat e sigurimit, si veprohet për të përfituar nga benefitet e këtyre kontratave, etj.
Për të ndjekur intervistën e plotë, ju lutem klikoni më poshtë:

(10 Mars 2015)

Related Posts