b

Category: Viti 2020

Njoftim për orarin e punës

Njoftim për orarin e punës
Të nderuar klientë dhe bashkëpunëtorë të shoqërisë SiCRED,

Ju bëjmë me dije se orari i punës është përditësuar momentalisht, për t’iu përshtatur kufizimeve aktuale të qarkullimit. Do të jemi hapur në intervalin 08:00-12:30, deri në një njoftim të dytë.

Jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje apo kërkesë për informacion, përmes numrit të kontaktit +355692084026 dhe adresës e-mail contact@sicred.com.al.

Ju faleminderit!

Related Posts