b

Category: Viti 2016

SiCRED FITUES I ÇMIMIT “SHËRBIMI MË I MIRË NDAJ PUBLIKUT”

 Më 13 Dhjetor 2015, në një mbrëmje gala, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë ndau çmimet e përvitshme të sipërmarrjeve më të suksesshme të vitit
Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED është nderuar në këtë event, me çmimin “Shërbimi më i Mirë ndaj Publikut”, me motivacionin për shërbim inovativ me paketa sigurimi të personalizuara për kërkesat e klientëve.
Produkte sigurimi me përfitime reale, zbatimi rigoroz i kushteve kontraktuale, transparenca dhe sjellja etike ndaj çdo të siguruari, profesionalizmi i stafit, si dhe edukimi i vazhdueshëm i publikut, janë vlera të shtuara që shoqëria SiCRED i ofron tregut shqiptar.
Ju lutem lexoni për më shumë ARTIKULL ne Revisten MONITOR
(16 Mars 2016)

Related Posts