b

Kategoria: Viti 2017

SiCRED në mbështetje të studentëve të Universitetit Metropolitan Tirana.

SiCRED në mbështetje të studentëve të Universitetit Metropolitan Tirana.
Panairi i karrierës “MetroCareer” organizuar nga UMT, një mundësi e shkëlqyer ndërveprimi midis universitetit dhe punëdhënësve potencialë. Tashmë një traditë edhe për SiCRED sh.a., e cila është si zakonisht prezente në të tilla evente, gjithmonë në ndihmë të të rinjve që hedhin hapat e parë të njohjes me tregut të punës.
Stenda e SiCRED u vizitua nga shumë studentë të profileve të ndryshme, të cilët shfaqën interes për të qenë pjesë e stafit.

Për më tepër, shfletoni galerinë e fotove:

Postime të ngjashme

Komente

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *