b

Category: Viti 2018

SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka

SiCRED në Panairin e Pestë të Karrierës pranë Universitetit Epoka

SiCRED edhe këtë vit pjesëmarrëse në Panairin e Karrierës të Universitetit Epoka organizuar në ambientet e vetë Universitetit. 60 kompani ishin prezente në panair për të intervistuar studentët e interesuar për punësim apo internshipe sipas profilit përkatës të studimeve.

Synimi dhe qëllimi i panairit konsistoi në lidhjen e kompanive me studentët e universitetit, për t’u ofruar atyre mundësi në krijimin e një karriere të suksesshme.

Në stendën e SiCRED interesimi i studentëve dhe të sapodiplomuarve për punësim dhe internship në fushën e sigurimit të jetës ishte i konsiderueshëm.

Related Posts