SiCRED, “Silver Sponsor” i Konferencës së dytë vjetore të shoqatës shqiptare të traumës

SiCRED, “Silver Sponsor” i Konferencës së Dytë Vjetore të Shoqatës Shqiptare të Traumës
Në datat 22 dhe 23 Prill 2016, për të dytin vit radhazi, u mbajt konferenca vjetore e Shoqatës Shqiptare të Traumës, pranë ambienteve të Tirana International Hotel & Conference Center. Pjesëmarrës në konferencë ishin Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqaj, mjekë të Spitalit të Traumës, Kirurgë, Ortopedë, Reanimatorë, Mjekë të Urgjencës, si dhe të ftuar kanë qenë disa mjekë të huaj. Hapja e një dege studimi të traumës në Universitetin e Mjekësisë, si dhe shtimi i fondeve dhe përmirësimi i kushteve dhe infrastrukturës në Spitalin e Traumës, si faktorë kyç që do të çonin në zhvillimin e mëtejshëm të këtij shërbimi jetë-shpëtues, ishin ndër sugjerimet dhe kërkesat e parashtruara në punimet e kësaj konference. Duke vlerësuar rolin e pazëvendësueshëm të shërbimit të traumës në sistemin e shëndetësisë, edhe këtë vit SiCRED, mbështeti organizimin e kësaj konference, nën cilësinë e “Silver Sponsor”.
Klikoni më poshtë për të shfletuar galerinë e fotove:
(10 Maj 2016)

Related Posts

Rrathë dhurues

Rrathë dhurues

Eventi "Rrathë Dhurues" i organizuar nga Partnerët Shqipëri, në edicionin e tij të pestë, i dha zë katër kauzave sociale të katër organizatave...

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Për një të ardhme më të shëndetshme!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë bashkëpunimin tonë më të fundit me shërbimin ORL pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”! Ne në SiCRED jemi...