b

Category: Viti 2016

SiCRED merr pjesë ne panairin e III të karrierës së Universitetit Epoka

Pranë ambienteve të Universitetit Epoka, u zhvillua më datë 26 Prill 2016 Panairi i Tretë i Karrierës, i organizuar këtë vit edhe me ndihmën e studentëve. Në një kohëzgjatje prej katër orësh, studentët e Universitetit Epoka u njohën me tregun e punës dhe mundësitë e punësimit që 46 bizneset pjesëmarrëse në panair, ofruan për studentët. Pjesëmarrëse në panair, ishte dhe Shoqëria e Sigurimit të Jetës SiCRED sh.a., stenda e së cilës u vizitua nga studentë të shumtë që aplikuan për vendet vakante të SiCRED.
Klikoni më poshtë për të shfletuar galerinë e fotove:
(10 Maj 2016)

Related Posts