b

Category: Viti 2016

SIGURIME 2 MUJORI – SiCRED SH.A. FORCOI NDJESHËM POZITAT

Gjatë dy-mujorit të parë të vitit 2016, volumi i primeve të shkruara bruto në tregun e Sigurimit të Jetës, pësoi një rënie prej rreth 7% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2015. E ndërsa tregu pëson rënie, SiCRED sh.a. forcon pozitat e saj në treg, duke shënuar një rritje të primeve të shkruara bruto me rreth 32% dhe duke rritur kështu pjesën e saj të tregut në 41.1%, nga rreth 29% të të njëjtës periudhë të vitit të kaluar. Për më tepër klikoni linkun më poshtë për të lexuar të plotë artikullin e Revistës Monitor:(11 Prill 2016)

Related Posts