b

Category: Viti 2018

Zgjerohet rrjeti mjekësor SiCRED me 3 klinika të reja

Zgjerohet rrjeti mjekësor SiCRED me 3 klinika të reja

SiCRED vijon edhe më tej në zgjerimin e rrjetit të saj mjekësor, në rritjen e performancës dhe cilësisë së shërbimit të ofruar në sigurimin e jetës. Falë bashkëpunimit me klinikat më prestigjoze brenda dhe jashtë vendit ofrohen, shërbimet më të mira në treg me synimin për të qënë sa më afër kërkesave dhe nevojave të klientit .
Tashmë listës së rrjeteve mjekësore me të cilat SiCRED bashkëpunon i shtohen:,
• klinika “Bakaj” në Vlorë
• Klinika Gjinekologjike “Bylykbashi”, Tiranë, dhe;
• Klinika ICD (ish IKEDA), Tiranë

Për më tepër informacion, ju lutem klikoni këtu për të kontaktuar me Zyrat Qëndrore të Shoqërisë SiCRED sh.a.

Related Posts